IzdanjeElektroničko izd. izvornika objavljenog 1927.
ImpresumZagreb : Knjižnice grada Zagreba, 2010.
Napomena o izvoru naslovaStv. nasl. s naslovnice.
NapomenaKorisnička kopija u mrežnoj verziji.
Kratki sadržajPrvo izdanje zbirke Domjanićevih kajkavskih pjesama "V suncu i senci". Na zadnjem su listu otisnuti podaci o izdanju, iz kojih saznajemo da je zbirka otisnuta tiskarskom tehnikom kamenotiska u 600 primjeraka te da primjerak u zagrebačkoj Gradskoj knjižnici ima broj 555. Na unutarnjoj strani prvih korica zalijepljena je prigodna dopisnica s Domjanićevom pjesmom "Škrlaček" i likovnim motivima prigorskih narodnih nošnji. U drugoj polovici tridesetih godina XX. st. u Zakladnoj tiskari Narodnih novina u Zagrebu otisnuto je više različitih dopisnica s kajkavskim popevkama Dragutina Domjanića, čijom su se prodajom trebala namaknuti sredstva za podizanje Domjanićevog spomenika.
Vrsta datotekeKorisnička kopija; razlučljivost 400 dpi u formatu JPG (39.2 MB).Digitalna matrica; izvornik digitaliziran u razlučljivosti 400 dpi u formatu TIFF (1.8 GB); skenirano prema standardu Kodak Q13 color separation guide and gray scale.
Zahtjevi sustavaMicrosoft Silverlight.
Klasifikacijska oznaka886.2-1
Reprodukcija publikacijeV suncu i senci / Dragutin M. Domjanić ; [zredila, nakinčila i z rukom na kamen napisala Olga Höcker]. Zagreb, 1927. [Knjiga]
Standardni brojISBN 978-953-6499-64-9
ZaKi ident11012943
  
BazaDigitalne zbirke
rrep